Kerstmis 2016

Evenement-feest verzorgd door M4Events&Catering
 
 

Een feestelijke maaltijd tijdens de kerstdagen.

 
aangekleden_tafel
paarse-glaasjes
  • U kunt uw bestelling tot uiterlijk dinsdag 20 december aan ons doorgeven.
  • Wij willen dat alle door ons geleverde etenswaren voldoen aan de door ons gehanteerde kwaliteitsnorm.
  • Deze wordt door u erg gewaardeerd, daarom plaatst u uw bestelling bij ons bedrijf.
  • Om dit te kunnen garanderen hanteren wij op beide kerstdagen een maximaal aantal te verzorgen diners VOL IS VOL.
  • De vermelde gerechten zijn te bestellen vanaf minimaal 4 personen per gerecht.
  • Wij maken i.v.m. de enorme drukte tijdens de kerst alleen compleet opgemaakte salades per schaal 8 personen.
  • Andere opties (aantallen) zijn niet mogelijk.
  • De levering met de daarbij behorende tijd spreken wij persoonlijk met u af.
  • De door ons te leveren gerechten dienen na levering nog wel te worden opgewarmd in uw oven.
  • Het is ook mogelijk dat wij een au bain marie (warm-houd-apparatuur) meeleveren om uw gerechten op te warmen.
  • De betaling dient te geschieden bij levering - contant (pinnen is niet mogelijk)
  • Indien u het bedrag wilt overmaken, graag vooraf melden dan overhandigen wij uw factuur bij aflevering.
  • Alle door ons geleverde materialen dienen schoon retour te komen (of schoon te zijn als wij ze ophalen)
  • LET OP ! Door de enorme drukte is het alleen nog mogelijk dat wij nog bezorgen - leveren op Goeree Overflakkee.
  • contactgegevens
 
oranje-vork
 

S A L A D E S


img_3596
 

Aardappelsalade.
De salade wordt schitterend opgemaakt met o.a. luxe vleeswaren zoals fricandeau, kipfilet,
rollade, gevulde eieren (8) fruit o.a. ananas, kiwi, aardbei, mandarijn en gegarneerd met
tomaat, komkommer, bieslook.
Schaal 8 personen Euro 60,00 (schaal in doos geleverd)

Huzarensalade (of rundvlees)
De schaal wordt schitterend opgemaakt met o.a. luxe vleeswaren slagers achterham,
edelcervelaat, fricandeau, gevulde eieren (8) verschillende soorten exotische vruchten
en tomaat, komkommer, bieslook.
Schaal 8 personen Euro 65,00 (schaal in doos geleverd)

Luxe rijkelijk belegde Zalmsalade met verschillende verse vissoorten.
De schaal wordt schitterend en ruim opgemaakt met verse vis o.a. plakjes verse Zalmfilet,
gevulde eieren (8), Noorse Garnalen, Palingfilet, Hollandse Garnalen, Pepermakreel en
bijbehorende garnituren.
Schaal 8 personen Euro 90,00 (schaal in doos geleverd)

Andere aantallen zijn zoals vermeld niet mogelijk

 
oranje-mes
 

Amuses (als hapje) & diverse voorgerechten.

img_1246_1
Wij hanteren een gemiddelde prijs
voor onze gesorteerde amuses.
Prijs per amuse Euro 2,50

img_1256_1
 
img_1255_1

Voorgerechten.

Wij hebben gekozen voor een beperkt aantal voorgerechten (tussengerechten).
Indien uw keuze of voorkeur hier niet bij vermeld staat kunnen wij altijd in overleg met u andere mogelijkheden bespreken.
img_1421
Runder - Carpaccio
De fijn gesneden plakjes rundercarpaccio worden opgemaakt met o.a.:
Verse Rucola - gemengde pepers - pijnboompitten - Parmezaanse kaas - zongedroogde tomaat -
gebakken spekjes en een heerlijke carpaccio dressing.
Per persoon Euro 7,95

Luxe Vispaletje
Bordje opgemaakt met luxe vissoorten - Palingfilet - Hollandse garnalen - Zalmfilet.
Gepresenteerd met bijbehorende garnituren en een sausje.
Per persoon Euro 9,95

Luxe Vleespaletje
Bordje opgemaakt met luxe vleessoorten - Ardennerham - romige Pate - Carpaccio.
Gepresenteerd met bijbehorende garnituren.
Per Persoon Euro 7,95

Soepen

Bospaddenstoelen soep (vegetarisch) diverse soorten bos-paddestoelen-zwammen, tijm e.d.

Ossestaartsoep - bouilion met o.a. ui, wortel, diverse kruiden, tomatenpuree en stukjes ossestaart e.d.

Verse Soep (4 personen 250 ml. per persoon) Per liter Euro 7,95

Indien u een andere verse soep wenst, kunt u aangeven welke soort.
Wij laten u dan de prijs per liter-4 personen weten.

Basis (bij) gerechten & Hoofdgerechten.

  • De hieronder vermelde gerechten worden door ons vers bereid.
  • Wij plaatsen de gerechten in (rvs) bakjes.
  • Deze dient u afhankelijk van het gerecht ongeveer 15-30 minuten in de oven te plaatsen.
  • Ook kunt u de gerechten in de door ons te leveren au bain marie plaatsen om op te warmen
  • De gerechten zijn na ongeveer 45-60 minuten serveerklaar (warm).
  • Overscheppen in uw eigen luxe servies is na bereiding natuurlijk ook mogelijk.
img_2105
img_2507

Basis (bij) gerechten (minimaal 4 personen)

1. 250 gram p.p.
2. 250 gram p.p.
3. 250 gram p.p.
4. 150 gram p.p.
5. 175 gram p.p.
6. 150 gram p.p.
7. 150 gram p.p..
8. n.v.t.
1. Prijs per persoon Euro 2,25
2. Prijs per persoon Euro 2,50
3. Prijs per persoon Euro 3,25
4. Prijs per persoon Euro 2,00
5. Prijs per persoon Euro 3,00
6. Prijs per persoon Euro 2,75
7. Prijs per persoon Euro 2,50
8. Prijs per persoon Euro 1,50
haricot_vert_schotel
salades

Hoofdgerechten Vlees & Vis.

Varkenshaas medaillons (180/200 gram) met heerlijke champignonsaus
Prijs per persoon Euro 8,95
Gebakken gemarineerde kabeljauw (175 gram) geserveerd met heerlijke boter-citroensaus
Prijs per persoon Euro 9,25
Ambachtelijke Bourgondische Beenham (200 gram) door ons gekruid en bereidt in eigen oven, de ham wordt door ons in fijne plakken gesneden en geserveerd met een heerlijke romige honing-mosterdsaus
Prijs per persoon Euro 5,95
Heerlijke gekruide en gebakken malse scharrel-kipfilet (180 gram p.p.) met heerlijke warme saus naar keuze.
Prijs per persoon Euro 5,85
 

Wild - stoofschotel - gerechten per gerecht mogelijk vanaf 4 personen

Herten - stoofschotel per persoon 200 gram.
Rijkelijk gevuld met o.a. Herten-ragout-vlees, verschillende soorten bospaddenstoelen, courgette, winterpeen en diverse kruiden.
Prijs per persoon Euro 8,95
Ree - stoofschotel per persoon 200 gram.
Rijkelijk gevuld met o.a. Ree-ragout-vlees van de achterbout, champignons, rode wijn, cranberries, diverse soorten kruiden, stukjes tomaat en uien reepjes.
Prijs per persoon Euro 8,95
Wild stoverij per persoon 200-225 gram.
Deze heerlijke wildragout is bereidt volgens Oud Hollands recept met o.a. verschillende soorten wild geserveerd in een heerlijke saus, gevuld met o.a. stukjes winterpeen, champignons, zilveruitjes, en een flinke scheut rode wijn om het af te maken tot deze heerlijke stoverij.
Prijs per persoon Euro 8,95
 

Nagerechten - Toetjes

 
Groot nagerecht per persoon (250 ml.)
 
Tiramisu - Panna Cotta - Diverse smaken verse mousse (zie hierboven)
 
Prijs nagerecht p.p. Euro 6,50
 

Heeft u andere wensen vraag het ons gerust !

U kunt de bestelling telefonisch of per aan ons doorgeven
contactgegevens