Foodtruck

Taste Experience On Wheels

 
De Taste Experience On Wheels is onze gloednieuwe custom made foodtruck.

Onze foodtruck onderscheidt zich door zijn chique uitstraling, afwerking tot in de details en natuurlijk de kwaliteit die wordt geleverd vanuit de foodtruck. In tegenstelling tot vele andere foodtrucks is de Taste Experience On Wheels multi-inzetbaar, dit biedt vele mogelijkheden voor uw keuze aan gerechten. Voor een overzicht van alle mogelijkheden zie deze pagina

Wat is eigenlijk een foodtruck? Een foodtruck is een mobiele eetgelegenheid waar je verschillende soorten eten en drinken kunt kopen. Het is een soort rijdend restaurant dat vaak te vinden is op openbare plaatsen zoals straten, markten of bij evenementen. Ze bieden een breed scala aan gerechten, vaak met een unieke twist of specialiteit die ter plekke wordt bereid. Foodtrucks zijn populair vanwege hun gemak en de unieke eetervaring die ze bieden.

Nieuwe loot

De foodtruck is de nieuwe loot van ons bedrijf, voorzien van een zeer complete mobiele keuken met alle benodigde ingebouwde voorzieningen.
Hij kan dienen als ondersteunende unit bij grotere feesten. Het geeft een extra dimensie als je bijvoorbeeld een vers bereide hamburger of een ander heerlijk gerecht tijdens een feest kan afhalen bij de truck.
Een foodtruck biedt een unieke ervaring vergeleken met een traditioneel restaurant. De informele sfeer, de mogelijkheid om de chef aan het werk te zien, en de vaak creatieve en innovatieve gerechten die worden aangeboden, dragen allemaal bij aan een onderscheidende culinaire beleving. Bovendien kan de locatie van een foodtruck variëren, wat zorgt voor een dynamische eetervaring die je niet snel in een vast restaurant vindt.

De foodtruck kan ook separaat gebruikt worden, bijv. bij elk soort openlucht evenement. Wij creëren een gezellige sfeer rond de foodtruck met bijvoorbeeld statafels en zitjes.Thema's & invulling

 

Foodtruck “Taste Experience On Wheels”– inhurenDe foodtruck inhuren

Neem vrijblijvend contact op met:


06-53204924